Ingen vej tilbage - stor koncert på jeres egen skole!

Ingen vej tilbage
Ingen vej tilbage

Brødrene Grimm har skrevet et eventyr, der hedder De To Vandringsmænd. Det handler om en skrædder og en skomager med to vidt forskellige temperamenter, der slår følge og ender med et dramatisk brud. Senere krydser deres skæbner igen hinanden, og i klassisk eventyrstil må den ene løse en række umulige opgaver for at vinde prinsessen og det halve kongerige. Dertil behøver han hjælp, og det får han fra nogle dyr, han møder på sin vej.

Dette eventyr forvandler Ensemble Storstrøm og Jens Andersen nu til Ingen vej tilbage - Et musikalsk eventyr om det gode og det onde, om Jekyll og Hyde, om hvordan de positive sider i livet også har skyggesider, om styrke og svagheder, om at være lalleglad og have styr på tingene... om de mange valg, man skal træffe på vandringen i sit liv. Ingen vej tilbage er fuld af humor, snarrådighed og poesi. Ingen vej tilbage sætter klassisk kammermusik og klassisk eventyrkunst i nyt perspektiv med spritny musik og rap!

Som i den kendte "Peter og Ulven", har musikerne/instrumenterne karakterer og roller i historien. De sidder ikke bare anonymt som i en orkestergrav. De bevæger sig og spiller med i historien, som den fortælles, rappes og ageres af skuespilleren Jens Andersen. Den skræddersyede musik i Ingen vej tilbage er lavet af komponisten Erik Bach.

Der vil være 2 koncerter per dag, per kommune kl. 9.30 og igen kl. 10.45. Den musikalske fortælling retter sig mod børn i 3. - 6. klasse og en publikumsstørrelse på op til 100 personer. Koncerten bliver desuden afholdt på jeres egen skole!

NB: De to koncerter pr. kommune bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Den første skole der melder sig, skal også kunne huse en anden skole med 100 børn til koncert nr. 2, hvis ikke skolen selv vil have begge forestillinger. Spillearealet til musikere + skuespiller skal være ca. 8 x 3 meter.

Datoer for forestillinger:

- Lolland Kommune: 7. maj 2018

- Guldborgsund Kommune: 8. maj 2018

Bestil koncerten: kontakt@kulturtjenesten.dk

Pris:
1500 kr.
Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Yderligere priser:
1500 kr. pr. koncert for op til100 elever
Max deltagere:
100 deltagere
Faciliteter:
På skolen eller på en naboskole
Kompetenceområder:
Musik - Musikforståelse

Lav en forespørgsel