Hej - vil du komme til min fødselsdag?

Selv om man er et kunstmuseum, kan man jo godt have en super sej fødselsdag!
Fødselsdag Fuglsang Kunstmuseum

I anledningen af Fuglsang Kunstmuseums 10 års fødselsdag vil vi gerne invitere børnehavebørn på besøg, så de også kan komme i gang med at gå på kunstmuseum.

Børn har brug for at udfolde sig og afprøve deres potentialer i et eksperimenterende og anerkendende miljø. At besøge Fuglsang Kunstmuseum er at træde ind i en anderledes omgivelse - et sansebombardement.

Besøg et kunstmuseum for første gang.

Mærk at du glæder dig og skal ud at køre i bus. Hør når det knaser i gruset ved Fuglsang Kunstmuseum. Oplev hvor stort museet egentlig er, og hvor rart det er at besøge et nyt sted. Læg mærke til at der dufter anderledes end i børnehaven. Se de flotte kunstværker – alle farverne, formerne og de spændende motiver. Snak lidt med din bedste ven om det i ser og digt med på en god historie om en skulptur. Hør, hvor godt det lyder, når man synger en fødselsdagssang i de store rum. Sid stille og nyd det på en pude i udsigtsrummet, hvor vinduerne er så store, at man kan se helt over på den anden side af Guldborgsund. List med rundt på en skattejagt og find det der gemmer sig. Slut af i KUMUS med balloner og hop, pak en pakke op - og lav din egen lækre fødselsdagslagkage

Elementer fra de seks temaer i de pædagogiske læreplaner.

Kunsten stimulerer og giver inspiration til at forfølge små ideer og udvikle egne og fælles kulturelle udtryksformer.

Børnenes egne erfaringer og sproglige færdigheder inddrages, så nye ord og begreber kan berige og åbne op for nye forståelser.

Workshoppen udvikler og styrker sanser og motorik.

Praktisk:

Onsdag, torsdag og fredag i ugerne 5, 6, 8 og 9. 2018

Tidspunkt 10.00 – 12.30 (kan tilpasses bustider).

Dagtilbud:
Pris:
Gratis
Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer og 30 min.
Max deltagere:
16 deltagere
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Krop og bevægelse
  • Kulturelle udtryksformer og værdier
  • Sociale kompetencer
  • Sproglig udvikling

Lav en forespørgsel